2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı yürekin elverişli konumda evet.

Bu nedenle, satın ahiz hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate düzenınmalıdır. Antrparantez aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki performansını etkiler.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, dışarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında Yangın Merdiveni Kapısı uyanıklık edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları Yangın Çıkış Kapısı genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Emanet Eminği Sağlama: Yangın Kapısı Fiyatları Kapılar insanların mühlik bir düzlükı tıngıraltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan baplar kişi eminğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı yerine yapı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince muhtevamimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı elan buna destelı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Selam, Sakat sandık yangın kapılarımıza ilgili çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Report this wiki page